Kategorier
Kundservice
Anmälan nyhetsbrev

LEDIGA TJÄNSTER

Målerås Glasbruks glasugnar har brunnit i århundraden. Här görs allt från grunden, från skiss till färdigt kristallföremål – utan genvägar. Hantverkskunnandet är slående. Med en rik produktutveckling samt yrkesskickliga hantverkare bär Målerås stolt det svenska glasarvet vidare.  Målerås Glasbruk har ca 45 anställda och exporterar till 35 länder världen över. 
Nu söker vi en engagerad medarbetare till vårt team som vill vara med och driva Målerås Glasbruk in i framtiden.

EKONOMIANSVARIG

ARBETSUPPGIFTER

Dina främsta arbetsuppgifter ligger i den löpande verksamheten. Som ekonomiansvarig får du ansvara för samt arbeta brett med traditionellt bokföringsarbete, löpande redovisning, avstämningar, månadsbokslut, leverantörs- och kundreskontra, moms och  arbetsgivaravgifter, kontanthantering, lön och bokslut. Du ingår i företagets ledningsgrupp och kommer att arbeta nära och rapportera till VD. Vi använder affärssystemet Winbas och löner beräknas i Hogia.


ERFARENHET

Vi söker en erfaren redovisningsekonom med civilekonomutbildning i botten. Du är van vid att arbeta självständigt och i en bred roll, gärna på ett mindre företag. Då du kommer vara en del av ledningssgruppen behöver du ha en god analytiskt förmåga med öga för detaljer.
Du gillar utmaningar och kan även vara en kraft i projekt som ligger utanför ekonomiområdet. Du har lätt för att kommunicera på olika nivåer i en organisation. Dina kunskaper i Excel är mycket goda.  


ANSÖKAN

Skicka din ansökan till VD martin.robertsson@maleras.se 
Tel. 0481-31405

Sista ansökningsdatum 18 juni

 

 
ÖPPETTIDER FABRIKSSHOP Vardagar 10-18, lördag 10-16, söndag 11-16